Maaturismi edendajad alustasid hooaega avatud ustega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sassi talu jaanalinnud näitavad end seitsmeaastasele Kerli Kivimäele, kes vaatab suuri linde aukartusega, sest linnud on temast küll nooremad, kuid palju suuremad.
Sassi talu jaanalinnud näitavad end seitsmeaastasele Kerli Kivimäele, kes vaatab suuri linde aukartusega, sest linnud on temast küll nooremad, kuid palju suuremad. Foto: Erakogu

Eile tutvustasid maapiirkonna turismiettevõtted juba neljandat korda külastajatele oma ettevõtet ja teenuseid tasuta või erihinnaga. Järvamaal sai külastada viit talu või ettevõtet.

Imaveres Sassi talu jaanalinnufarmis käinud väätsalane Kaire Koha ütles, et tema perele jäi eilsest külaskäigust väga hea mulje. «Loomad ja linnud olid elevil ning neid oli lahe vaadata. Peremees jutustas põnevaid lugusid ja osundas samas ka liikide iseärasustele. Oli huvitav ja õpetlik ühteaegu,» lausus ta.

Koha seitsmeaastasele tütrele Kerlile meeldis kõige rohkem papagoi, kes ütles kõlava selge häälega kõigile sisseastujaile tere. Teised linnud olid muidugi ka toredad ja täiesti juhuslikult farmi elama sattunud orav tegi ulakaid trikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles