Järjekindlus euroraha taotledes viis karedalased sihile

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kareda vallas tegutseva MTÜ Energia- ja Tervisekeskus juhatuse liige Getter Klaas näitab, milline näeb välja nende päiksesüsteemi järgi rajatav virgestusala lastele ja täiskasvanutele, kuhu nad omal jõul tegid juba lastele liumäe ja ronimisatraktsiooni.
Kareda vallas tegutseva MTÜ Energia- ja Tervisekeskus juhatuse liige Getter Klaas näitab, milline näeb välja nende päiksesüsteemi järgi rajatav virgestusala lastele ja täiskasvanutele, kuhu nad omal jõul tegid juba lastele liumäe ja ronimisatraktsiooni. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel aastal eurorahata jäänud Kareda vald ei jätnud jonni, täiendas ja parandas taotlusi ning sai tänavu kevadel suurima, üle 120 000 euro suuruse toetuse, millest enamik läheb välijõusaalile. Põhja-Järvamaale oli jagada üle 670 000 Leaderi programmi raha, millest sajale tuhandele polnudki tahtjaid.

Kareda vallas tegutseva MTÜ Energia- ja Tervisekeskus juhatuse liige Getter Klaas sõnas, et kui nad eelmisel aastal laste ja täiskasvanute välisjõusaalile raha ei saanud, asusid nad taotlust täiendama. «Me ei jätnud jonni, sest päiksesüsteemi järgi rajatav virgestusala lastele ja täiskasvanutele on nii lahe mõte ja me tahame seda ellu viia,» ütles ta.

Vahepealse aasta jooksul tehti virgestusalale omal jõul ka lastele liumägi ja ronimisatraktsioon. «Muidugi olime rõõmsad, kui nüüd üle 57 000-eurosele taotlusele jah-sõna saime. Kohe alustasime ehitaja leidmiseks hanke korraldamist, et poolekilomeetrisele alale jääv virgestusala sügiseks valmis oleks,» lausus Klaas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles