Noor malevlane: kui rohkem tööd teha, tuleb ka armastus

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi meelest on õpilasmalev igati mõnus viis oma suve veeta, seetõttu osaleb ta nii Ambla kui ka Albu valla õpilasmalevas.
Kadi meelest on õpilasmalev igati mõnus viis oma suve veeta, seetõttu osaleb ta nii Ambla kui ka Albu valla õpilasmalevas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeval kella kümne paiku on Ambla vallas Võsu talu põllul trobikond noori malevlasi. Tuulise ja jaheda ilma kiuste teevad nad hoolsalt tööd, mõni rohib maasikaid, teised riisuvad heina – laisklevat ei paista keegi.

Ambla valla õpilasmalev tegutseb kahes rühmas. Kõigepealt töötas seitseliikmeline Ambla rühm, aga kuu  teises pooles Aravete kandi noored, kelle viimane tööpäev oli eile.

«On päevi, mil tehakse tööd parema meelega, aga ka selliseid päevi, mil on raskemad töö,» ütleb juba kümnendat aastat Ambla valla õpilasmalevat juhendav Annika Rohi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles