Õppima innustas mõte müüa tünnisauna ja õlut

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silvi Lukjanov/ Järva Teataja

Kord aastas korraldatavale alustava ettevõtja koolitusele tuli Roosna-Allikul elav naine tahtega elatuda tünnisaunade müügist, Türil elava mehe soov oli hakata tootma koduköögis õlut. Seekordsest koolitusest huvitus paarkümmend inimest.

Eile Paides Nelja Kuninga hotellis alanud alustava ettevõtja koolitusel ütles Diana Soosalu Roosna-Allikult, et tema kindel soov on hakata tootma, müüma ja rentima tünnisaunu ja kümblustünne. «Näidistooted on mul kodus valmis ja nüüd loodan saada tarkust, kuidas edasi minna,» ütles kõrgkoolis transpordi logistikat õppinud Soosalu.

Türilt koolitusele tulnud Tarmo Põldroo teatas, et hakkab õlleettevõtjaks ja avab selleks Järvamaal esimese pruulikoja. Põldroo teada on väikseid pruulikodasid Eestis mitu, kuid mitte ühtegi Järvamaal. «Esialgu toodan õlut koduköögis. Kui teised teevad ja saavad hakkama, saan minagi seda koolituselt saadavate teadmistega,» uskus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles