Laager meelitas jalgpalli mängima ligi kakssada last

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üleeile alanud Paide linnameeskonna jalgpallilaager, mida peetakse tänavu ühteaegu nii Paides, Türil, Tapal kui ka Koerus, äratas lastes erakordselt suurt huvi.

Linnameeskonna jalgpallilaagrisse pani end kirja 186 last, neist 59 Paidest, 49 Tapalt, 37 Türilt ning 35 Koerust. Jalgpallitreeneri Viktor Metsa ütlust mööda moodustati kokku 11 laagrigruppi: Paidesse neli, Tapale kolm ning Türile ja Koerusse kaks. «Näiteks Paides on jaotatud lapsed ära nelja treeneri vahel, seda vastavalt vanusele ja oskustele,» täpsustas Mets. Ta märkis, et laagrisse on tulnud lapsi ka Tallinnast, kes on Paidega mingil määral seotud. «Laagrisse olid oodatud nii poisid kui ka tüdrukud kõikjalt, mitte ainuüksi kohalikud.»

Metsa meelest on Paide linnameeskond lastele hea eeskuju, mis innustab neid rohkem ja kõrgemal tasemel jalgpalliga tegelema. «Meie treeningute peamine eesmärk on see, et lapsed võimalikult palju liiguksid ja kuhugi jõuaksid. Neil, kes seda tahavad ja selle nimel ka tööd teevad, on eeskuju võtta,» rääkis Mets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles