Parim noor õpetaja tunneb, et suudab enamat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla lasteaed-põhikoolis ja Tapa gümnaasiumis kehalise kasvatuse õpetaja ametit pidavale Taavi Ojaniidule tuli Järvamaa parima noore õpetaja tiitel suure üllatusena, sest ta ise tunneb, et suudaks oma tööd veelgi paremini teha.
Ambla lasteaed-põhikoolis ja Tapa gümnaasiumis kehalise kasvatuse õpetaja ametit pidavale Taavi Ojaniidule tuli Järvamaa parima noore õpetaja tiitel suure üllatusena, sest ta ise tunneb, et suudaks oma tööd veelgi paremini teha. Foto: Maria Karumets

Järvamaa parima noore õpetaja tiitli saanud Ambla lasteaed-põhikooli kehalise kasvatuse õpetajale Taavi Ojaniidule tuli tiitel väga suure üllatusena, sest ehkki ta armastab oma tööd, teab ta, et suudaks seda teha veelgi paremini.

Ambla lasteaed-põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja, sama kooli vilistlane Taavi Ojaniit (30) pälvis Järvamaa noore õpetaja preemia. Heade töötulemuste ja sõbraliku suhtumise eest on Taavi teeninud ka oma õpilaste, lastevanemate ja kolleegide lugupidamise. Kolleegid on tema kohta öelnud: abivalmis, töökas, tegus, rõõmsameelne, ettevõtlik, uuendusmeelne, rahulik, tasakaalukas, kuid väga sihikindel, eeskujuks poistele, jälgib iga õpilase arengut, ergutab lapsi saavutama rohkemat. «Nojah, kui nii arvatakse! Ma küll ei tea, kas ma ikka olen nii jutustamist väärt,» jääb Ojaniit ise väga tagasihoidlikuks talle antud preemia puhul.

Kuidas Ojaniit aga oma tänase ametini üldse jõudis? Alustame liivakastist. «Mäletan, et mängisime sõbraga Amblas liivakastis ja siis ma tahtsin küll traktoristiks saada, sest Amblas neid traktoreid ju jagus ja meil olid mängutraktorid ka,» naerab Ojaniit. «Mäletan, et üks traktor jäi Amblas alati mäe kallakule seisma, et järgmisel hommikul allamäge see käima saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles