Ühes pühapäeval Türi linna sünnipäeva auks avatavas ühepäevakohvikus pakub tordimeister oma kätetööd vähemalt 600 külastajale, teises saab mekkida Süüria rahvusroogi, täna-homme avab Türil uksed 19 kohvikut.
Tellijale
Kohvik teeb toitu 600 külastajale
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest korda linlastele oma torditegemishobi tutvustav Tiia Jaagumann kavatseb torte tegema hakata alles pühapäeval. «Alustame tütrega vahest kella kolmest öösel. Varem küll midagi teha pole mõtet, sest klient eelistab ikka värsket, veel parem kui ahjusooja, nagu meie kavatseme pakkuda lihapirukaid,» selgitas viiendat aastat tordimeister Jaagumann.