Jahimeeste toodud põder jääb Koeru külje all Vahukülas tegutsevas lihatööstuses SirLoin ilma oma nahast ja kontidest ning tema väärtuslik liha rändab suitsuvorsti sisse ja konservikarpidesse. Ühest suuremat sorti põdrast saab umbes 130 kilogrammi liha, millest omakorda valmib üle 300 lati suitsuvorsti või üle 500 karbi konservi.
Tellijale
Ulukitest saavad Vahukülas vorstid, vinnulihad ja konservid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SirLoini juhataja Lauri Bobrovski ütles, et nad on valmistanud ulukilihast tooteid vaid paari nädala jagu. «Ametlikult saime ulukitöötluse teenuse osutamiseks tunnustuse 10. oktoobril,» täpsustas ta.