Külas tegutsevad ettevõtted koondusid koolimajja

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villevere kandi ettevõtjatele on tähtis, et säiliks küla endine koolimaja, seepärast tõid nad sinna oma kontorid. Reedel oli kontoritööpäev TS-Hydraulic OÜ juhil Tiit Siimussaarel (paremal) ja Fortis Elektriinsenerid OÜ juhil Veiko Viigipuul.
Villevere kandi ettevõtjatele on tähtis, et säiliks küla endine koolimaja, seepärast tõid nad sinna oma kontorid. Reedel oli kontoritööpäev TS-Hydraulic OÜ juhil Tiit Siimussaarel (paremal) ja Fortis Elektriinsenerid OÜ juhil Veiko Viigipuul. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neli Villevere küla ettevõtet tõid oma büroo ja tegevuskoha kogukonna keskuseks olevasse koolimajja, et anda oma osa tühjalt seisva maja säilimisse. Selline teguviis vääris esikohta maakonna parimate vabaühendute tunnustusel ning on uuenduslik ja järgimist väärt kogu Eestis.

Villevere kandi ettevõtjad Tiit Siimussaare, Veiko Viigipuu, Silvia Murro ja Triin Tarn koondasid oma ettevõtete TS-Hydraulic OÜ, 3GEE OÜ, Fortis Elektriinsenerid OÜ ja Kohtumiste Ruum OÜ kontori Villevere koolimajja. «Oleme üle Eesti tegusad ettevõtjad, kellele on parem ning ettevõtluskeskkonnas oleme ka kuidagi tõsiseltvõetavamad, kui ettevõte pole registreeritud kodusel aadressil,» selgitas elektritöid tegeva Fortis Elektriinseneride OÜ juht Veiko Viigipuu.

Ettevõtja panus majja on kontorikulu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles